فوتبال ایران چطور از کره و ژاپن عقب افتاد؟ - انجمن شهرسازی ایران

فوتبال ایران چطور از کره و ژاپن عقب افتاد؟

صفحه اصلی > اخبار : فوتبال ایران چطور از کره و ژاپن عقب افتاد؟
فوتبال ایران چطور از کره و ژاپن عقب افتاد؟
فوتبال ایران چطور از کره و ژاپن عقب افتاد؟

هر چه کشورهای کره‌جنوبی و ژاپن روز به روز به سطح اول فوتبال جهان نزدیک‌تر می‌شوند، فوتبال ایران به ناکامی‌های خود در این عرصه می‌افزاید و در جدیدترین پرده از این نمایش، جوانان ایران جام جهانی را از دست دادند.

به گزارش ایسنا، فوتبال ایران در جدیدترین ناکامی خود در صعود به جام جهانی جوانان بازماند و چهار تیمی راهی این رقابت‌ها شدند که نام کره‌جنوبی و ژاپن همانند تمام عرصه‌های فوتبال در آسیا، جزئی از این چهار تیم است.

بیشتر بخوانید

شاگردان صمد مرفاوی که در دور گروهی جام جهانی جوانان صدرنشین شدند، در دیدار سرنوشت‌ساز برابر عراق، بعد از دقیقه ۹۰ گل خوردند و عراق به جای ایران به جام جهانی جوانان رفت تا از آخرین حضور ایران در این رقابت‌ها بیش از ۶ سال بگذرد.

این ناکامی به مجموعه ناکامی‌های فوتبال ایران در دو دهه گذشته افزوده شد. هر چقدر تیم‌های ملی ایران در صده بیستم میلادی موفق بودند و در تمام مسابقات جام‌ها را درو می‌کردند، قرن حاضر را باید دوره ناکامی‌های سریالی برای فوتبال ایران دانست. نتیجه این آمار ضعیف، فاصله گرفتن فوتبال کره‌جنوبی و ژاپن از ایران در عرصه‌های جهانی است. یک نمود کوچک از این اختلاف، تعداد لژیونرهای ایران و این دو کشور در فوتبال اروپاست.

شاید برای برخی این تصور ایجاد شود که ایران به واسطه قرار گرفتن در صدر رده‌بندی جهانی فوتبال قدرت اول آسیاست اما با یک نگاه ساده هم می‌توان فهمید که کره و ژاپن چطور در تمام رده‌های سنی موفقیت‌ها را پیش از ایران و هر کشور دیگری از آن خود کرده‌اند.

ایران از همین جا زمین خورد!

بررسی عملکرد تیم‌های پایه ایران و کشورهای آسیایی به اضافه استرالیا از سال ۲۰۰۰ میلادی به این سمت نشان می‌دهد که ژاپن و کره‌جنوبی به همراه استرالیا بیش از هر کشور دیگری در جام جهانی نوجوانان، جوانان و المپیک که مخصوص تیم‌های زیر ۲۳ سال است، حضور داشته‌اند.

جام جهانی نوجوانان

ژاپن: ۷

کره‌جنوبی:۵

استرالیا: ۶

کره شمالی: ۵

ایران: ۴ (آخرین حضور ایران در جام جهانی نوجوانان به سال ۲۰۱۷ بازمی‌گردد)

ازبکستان: ۳

عراق: ۲

عربستان: –

فوتبال ایران چطور از کره و ژاپن عقب افتاد؟

جام جهانی جوانان

کره‌جنوبی: ۸

ژاپن: ۶

استرالیا: ۶

عربستان: ۴

ازبکستان: ۴

عراق: ۲

امارات: ۲

قطر: ۲

ایران: ۲ (آخرین حضور ایران در جام جهانی جوانان به سال ۲۰۱۷ بازمی‌گردد)

المپیک

کره‌جنوبی: ۶

ژاپن: ۶

استرالیا: ۴

عراق: ۲

کویت: ۱

چین: ۱

عربستان: ۱

امارات: ۱

امارات: –

قطر: –

ایران: – (آخرین حضور ایران در المپیک به سال ۱۹۷۶ بازمی‌گردد)

به گزارش ایسنا، مشخص است که ایران در همین دو دهه اخیر چطور در تمام مسابقات رده‌های پایه از رقبای خود عقب افتاد و حتی کشورهایی مانند عراق که درگیر جنگ بوده‌اند، از ایران پیش افتادند. وقتی بازیکنان ایرانی خیلی دیرتر از همتایان خود وارد مسابقات بین‌المللی می‌شوند، در نتیجه فرصت کمتری برای افزایش تجربیات و توانمندی‌های خود هم دارند.

انتهای پیام

دیدگاهی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:

  • فارسی بنویسید، از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • تجربیات شما می تواند در تصمیم گیری سایر کاربران جهت خریداری محصولات مفید باشد ، لطفاً اطلاعات مفید و مربوط به محصول فوق را با توجه به تجربیات خود به اشتراک بگذارید.
  • در هر دیدگاه می توانید حداکثر 5 مورد نقاط قوت و ضعف محصول را ثبت کنید.
  • از ارسال لینک‌ و اطلاعات شخصی از قبیل تلفن، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید.
  • از بکار بردن کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز و قومیتی دارند خودداری کنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
آسیا ماشین مرکز تعمیر ماشین آلات راهسازی

آسیا ماشین مرکز تعمیر ماشین آلات راهسازی

در عصر حاضر، پروژه های ساخت و ساز و راه‌سازی باعث شده است که ماشین‌آلات راه‌سازی نقش بسیار مهمی در این صنعت ایفا کنند. اما همانند هر ماشینی، این ماشین‌آلات نیز در…

خرید درب شیشه ای سکوریت با بهترین قیمت از تتراگلس

خرید درب شیشه ای سکوریت با بهترین قیمت از تتراگلس

درب شیشه ای سکوریت از جمله محبوب‌ترین مدل‌های درب ورودی به‌شمار می‌رود که در ساختمان‌های اداری و تجاری، مجتمع‌های مسکونی، درب راهروها و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. درب شیشه‌ای سکوریت در مواجهه با دما و حرارت از خود مقاومت نشان داده و در برابر ضربه نیز استحکام و مقاومت بالایی دارد. درب‌های شیشه‌ای علاوه‌بر داشتن قیمت مناسب، در رنگ‌های متنوعی به بازار عرضه می‌شوند و در زمان شکستن آن‌ها، ذرات ریز و صیقلی را مشاهده می‌کنیم که همین مسئله سبب می‌گردد تا با نصب آن‌ها، امنیت جانی افراد حفظ شود.

اهمیت توسعه صادرات مصالح ساختمانی در اقتصاد ملی

اهمیت توسعه صادرات مصالح ساختمانی در اقتصاد ملی

صادرات غیرنفتی، نقش و جایگاه معناداری در پیوند اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشورها دارد چرا که صادرات بخش مهمی از اقتصاد هر کشور را تشکیل می‌دهد. شرایط اقتصادی کشور ایران نیز به…

LEGEND

عنوان
ارسال کننده
تاریخ
برچسب
زمان فعلی
مقیاس مطالعه

سبد خرید شما

موردی یافت نشد
جمع فرعی تومان0
حمل دریایی تومان0
مالیات تومان0
جمع تومان0
0
دریافت نوتیفیکیشن از Urbanity.ir آیا می خواهید از جدید ترین مطالب و آموزش ها و تخفیف ها بدون سر زدن به سایت باخبر شوید؟ خیر بله
سرفصل