جلسات تخصصی شهرسازی و سایر علوم شهری به منظور همفکری بیشتر و ارتقا جایگاه علمی و تخصصی مهندسان و متخصصان و علاقمندان به مباحث شهری از جمله عمران ، معماری ، جامعه شناسی شهری و اقتصاد شهری در بستر های آنلاین تلگرام و کلاب هاوس برگزار می گردد. به همین منظور و برای شناخت بیشتر اعضای شرکت کننده در این جلسات، فرم زیر را تکمیل نمایید. پس از تکمیل فرم، لینک جلسات برای شما ایمیل و زمان تشکیل هر جلسه از طریق پیامک و یا تماس تلفنی به اطلاع شما خواهد رسید.همچنین برنامه جلسات در تقویم شهرسازی نیز قابل مشاهده می باشد. همچنین نتایج و متن جلسات را میتوانید از لینک https://urbanity.ir/swot مشاهده کنید.
سوالات و مشکلات احتمالی را با تلفن 09128989801 در هر ساعت از شبانه روز مطرح نمایید
لینک کوتاه این فرم برای ارسال به دوستان : https://0link0.ir/jalase
جهت شرکت در جلسات تخصصی شهرسازی و سایر رشته های علوم شهری لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید.
لطفا بارکد را با دوربین گوشی خود اسکن کنید تا شماره ما روی گوشی شما ذخیره شود و ما بتوانیم شما را در گروه جلسات اضافه نماییم.
و یا شماره 09128989801 را به نام عباس ریاضت در گوشی خود ذخیره نمایید
گروه تلگرام جلسات خانواده شهرسازی و علوم شهری: https://t.me/FUSgroup
جهت عضویت در این گروه حتما باید فرم ثبت نام را از بالا تکمیل کرده باشید. درخواست های عضویت افراد تایید شده در لیست پایین پذیرفته می گردد.
جلسات ما با استفاده از تکنیک swot برگزار می گردد. لطفا قبل از شرکت در جلسات حتما مقاله زیر را بخوانید.